interieur

Is uw interieur aan vernieuwing toe? Wilt u het warmer aankleden of bent u opzoek naar geluiddempende producten? Er zijn veel manieren om uw werkomgeving in een nieuw en verfrissend jasje te steken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Previous slide
Next slide

interieurfolie

Onze interieurfolie is ideaal voor het restylen of renoveren van het interieur. De folie heeft een natuurlijke uitstraling en is geschikt voor toepassing op gladde ondergronden van meubels, deuren en keukens. Interieurfolies zijn vuil en krasbestendig.

keukenwrapping

Het wrappen van je keuken wordt steeds populairder! Een nieuwe uitstraling van je keuken binnen een dag. Een duurzame manier als je eigenlijk wel uitgekeken bent op je keuken.

Previous slide
Next slide

textielframe

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd.

Previous slide
Next slide

acoustic paneel

Aangename akoestiek draagt in een winkel of kantooromgeving bij aan het (verkoop)succes. Daarnaast genieten gasten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met een Acoustic paneel.